Foto / kreativ Sparring

Det er ærgerligt at gå i stå og det er endnu mere ærgerligt ikke at kunne udfolde sig, skabe og være kreativ, hvis man lige er i flow og bare så gerne vil videre, men mangler en second opinion, et lille skub eller sparring omkring ens projekt eller arbejder.

 

Hos mig kan du få online kreativ sparring og mentoring. Et skub til at komme i gang, tilbage på sporet eller "bare" videre med noget du allerede arbejder med, men savner seriøs sparring og input til. Jeg tager udgangspunkt i dig, i dit arbejde, hvor du er og hvad du gerne vil med din kreativitet og dit fotografi. Vi arbejder ud fra dine billeder, dine projekter eller dine tanker og ideer om, hvor du er og hvad du vil, samt hvor du fornemmer, jeg kan bidrage til, at du kommer videre. Det er vigtigt for mig, at det netop er dig og dine arbejder vi tager udgangspunkt i. Jeg har masser af erfaring, som jeg gerne vil dele med dig, men du bestemmer indholdet og tempoet. Og vigtigt, det handler ikke om, at du laver noget som ligner mine billede. Det handler om dig, dine billeder og det billedunivers du arbejder eller gerne vil arbejde i og med.


Emner til din sparring kan for eksempel være, at du:

  • er klar til sparring på et konkret projekt
  • gerne vil lave en fotobog. Hvordan komme jeg igang eller videre med det?
  • gerne vil lave et foto/kunstprojekt, men ved ikke hvordan
  • føler du er gået i stå - hvordan kan jeg kick-starte/komme igang igen
  • føler du mangler retning eller fokus med mit fotografi
  • vil gerne have sparring til nogle konkrete billeder
  • gerne vil udfordres og have fotografiske opgaver fra gang til gang
  • har svært ved at finde balancen mellem et “penge” liv og et skabende liv
  • blot en gang imellem har brug for en snak og et lille skub for at komme videre


Det hele foregår primært online, på Zoom og jeg tilstræber, at vi mødes på tidspunkter, der passer ind i din hverdag og rytme. Inden et evt. forløb, taler vi sammen på telefon eller Zoom, hvor vi afklarer og afstemmer vores fælles forventninger. Således er vi begge bedst mulig forberedt til at mødes i et forløb. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, indtil du beslutter dig for at gå videre.


En online seance varer ca. 45 min. og vil typisk forløbe således, at du minimum et par dage i forvejen, før vores aftalte seance, sender mig de fotos, det materiale eller oplæg, vi skal mødes omkring. Gerne fulgt af et par ord eller tanker, om hvad du vil igennem på vores kommende møde. Det giver mig tid til at gennemgå og forberede mig, inden vi mødes. Jeg tilrettelægger hver seance udfra de ønsker og forventninger vi har vendt på vores indledende møde samt dine ønsker til det kommende konkrete møde. Som udgangspunkt er det dine møder og dig, der kender dine behov og hvor du mener jeg kan bidrage. I fællesskab får vi det til at ske. Selve seancen kan, efter aftale, optages, således du efterfølgende kan kigge den igennem i fred og ro.

 

De praktiske informationer.

 

Priser

Pris for Indledende samtale og forventningsafstemning ca 30 min. 450kr.

Pris pr online seance 650kr.

Pris for 5 online seancer er 3000kr. Skal bruges indenfor 5 mdr.

Pris for 10 online seancer er 5500kr. Skal bruges inden for 10 mdr.

 

Kan møderne være fysiske og ikke online?

Ønsker du indimellem fysisk møde fremfor online, kan vi også finde ud af det. Det vil foregå i mit værksted i Skælskør. Forløbet er som udgangspunkt tænkt som et online forløb, men vil du hellere have et fysisk forløb, taler vi om det i vores indledende samtale, og ser om vi kan finde en model for det.

 

Hvordan kommer du videre.

Du tilmelder dig enten ved at kontakte mig på mail ole@jauch.dk / telefon 53541650 eller du udfylder nedenstående kontaktform.

 

Betaling enten via MobilePay til 333875 med angivelse af dit navn eller overførsel til bankkonto i Sydbank 6813 1111913 med angivelse af dit navn.

 

Når jeg har modtaget din betaling, kontakter jeg dig så vi kan aftale forløbet.


Du er velkommen til at skrive til mig på ole@jauch.dk eller ringe på 53541650, hvis du vil have en snak om et evt. forløb.

 

Anbefaling


"Da jeg begyndte på mit forløb hos Ole Jauch, vidste jeg, at jeg var på vej mod billeder med et nyt afsæt og et andet indhold. Jeg vidste bare ikke helt, hvordan jeg skulle finde vej hen mod det nye. Ole Jauch har fra første møde taget udgangspunkt i mine ønsker om udvikling og gennem feedback, dialog og udfordringer hjulpet mig til større afklaring og ikke mindst større sikkerhed. Hans store erfaring og respektfulde arbejdsmetode gør, at jeg varmt kan anbefale et sparringsforløb."


True Larsen

Anbefaling


"Ole er et sanseligt og følsomt menneske.
Han har et stærkt blik for kreativitetens urkraft og en bred viden om både teknik og processer.
Du kan regne med at blive både støttet og udfordret"


Kenneth Olsson

Anbefaling


"Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i adskillige kurser og workshops, hvor Ole har været min underviser. Ole besidder en imponerende viden inden for sine områder, og han formår at dele denne viden med stor passion. Han kan lige så engageret diskutere andre kunstnere, fototeknikker, trykmetoder og papirvalg som han kan guide os gennem processer og selvindsigtsaspekter.

Det, jeg virkelig har sat pris på, er Ole's evne til at inspirere på mange niveauer. Hans rådgivning om at tage sin egen kunst alvorligt og hans dybtgående overvejelser omkring intentionerne bag ens fotografiske arbejde har været ekstremt berigende. Jeg kan kun varmt anbefale Ole som underviser og sparringspartner, især hvis man ønsker at udforske kunstneriske dybder inden for fotografi."


Marianne Z. Blicher

Anbefaling


"Spændende og anderledes workshop med fokus på alternative og kreative indgangsvinkler til fotografi, som var meget inspirerende. Det er lærerigt at høre om prioriteringen hos Ole Jauch, som er meget mere procesorienteret end mig selv – og dét lærte jeg meget af. Slutresultatet er kun en del af fotografiet som kunstart, og tilfældigheder kan bidrage meget positivt til et værk og en proces – hvis man lader dem. Ole er både hjertevarm og ærlig, og han er god til at komme med konstruktiv kritik og brugbar feedback. Alt i alt en rigtig spændende dag.

Den eneste kritik er, at jeg personligt godt kunne have brugt en time mere på fotografering/frokost/redigering. Samtidig er det dog også interessant at prøve at arbejde under tidspres."

Ditte Kunkel Klitmøller

Anbefaling


Ærligt, kærligt og konstruktivt

”Jeg var på Ole Jauchs fotoworkshop og han lærte mig at give mig selv mere tid til at komponere mine billeder, og at komposition og tid er nøglen til et bedre foto. Ole er meget ærlig overfor sig selv såvel som andre og har en utrolig viden omkring kunst og fotografi, han er i min optik perfekt til at give konstruktiv feedback. Og gør det på en rar og empatisk måde.En stor tak samt den varmeste anbefaling fra mig.”

David Dyrting

Anbefaling


”Efter at have fotograferet i mange år havde jeg et ønske om at tage mit fotografi videre. Træning/undervisning skulle være inspirerende, nyt og noget der forpligtigede mig.

Ole’s sparring var fra starten vedkommende og personlig, man fik bare energi og lyst til mere fotografi.

Jeg fik gode metoder og værktøjer og de bliver brugt igen og igen.

Der er en masse inspiration i Ole’s sparring via hans forskellige kunstarter. Bedst bliver det når man arbejder seriøst med fotografiet imellem møderne.

Ole lytter interesseret til de tanker man har gjort siden sidst og er klar til at bringe emnet videre, eller måske give det en spændende drejning.

Så en klar anbefaling til Ole’s sparring som afsæt til dit nye fotografi.”

Christian Schack

Anbefaling


"Jeg slutter mig hermed til koret, der siger tak for god workshop i lørdags. Det var en på alle måder hyggelig og fagligt givtig dag. Du kan sagtens videreføre konceptet over for andre (amatør)fotografer, hvis du spørger mig.

Måske skal der være endnu mere fokus på de praktiske øvelser/aktivering af kursisterne. Det er sjovest selv at være i gang, og det, man lærer mest af, er vel egne "fejl" og/eller succeser. Konstruktiv feedback fra andre fotografer - og ikke mindst dig selvfølgelig - var højdepunktet i kurset for mig (ud over det sociale).

Jeg vil ikke rose dig for vejret og det fine købstadsmiljø, men det bidrog også til den gode stemning, selv om solskinsvejr måske ikke giver det ideelle lys til fotografering. Alligevel lykkedes det at få frembragt mange fine billeder, synes jeg - også fedt at se, hvad andre arbejder med.

Hvis du gennemfører andre workshops, er jeg også interesseret i at høre om det."

Per Gade

 
 
 
Høre mere - kontakte mig venligst
Melde mig til Foto/Kreativ Sparring
Er blot nysgerrig :-)
 
Via MobilePay - 333875
Via Bankoverførsel - Sydbank 6813-1111913